Vier 30 jaar Icetech mee met de #icetech30challenge

Omdat Icetech 30 jaar bestaat op 10 februari 2022 lanceert Icetech de Icetech Softijschallenge. Tap in zo kort mogelijke tijd 30 mooie kwaliteitsijsjes en maak een video van jouw challenge en jouw tijd. Deel de ijsjes uit aan een schoolklas, kinderdagverblijf, zorginstelling of andere groep van 30 personen, zodat er geen voedselverspilling is, maar de challenge juist een perfecte gelegenheid is om de eigen horecazaak in het zonnetje te zetten. Iedere horecazaak in Nederland mag meedoen, ongeacht het merk softijsmachine. Doel van de challenge is de horeca een positieve boost te geven en 30 jaar Icetech feestelijk te vieren. Dus maak je eigen campagne, zorg voor free publicity, grijp de challenge aan om een bijzondere (zorg)locatie in de buurt in het zonnetje te zetten. Zo zetten we de horeca op de kaart en zetten we samen de schouders onder een feestelijk 2022.

Wat is de bedoeling?

Tap zo snel mogelijk 30 softijsjes, maak een one-take-video van de challenge en deel deze via Facebook met #icetech30challenge

Iedereen kan meedoen, ongeacht het merk softijsmachine. Let wel: ijsverspilling = diskwalificatie, dus roep minimaal 30 personen uit de buurt op (een school, kinderdagverblijf, vrienden of familie) en zorg voor een goede warming-up voor de deelnemer en de cameraman/vrouw. 

Waarom zou ik meedoen?

De Icetech Softijschallenge heeft niet alleen het doel om samen 30 jaar Icetech te vieren, maar de horeca ook een positieve boost te geven.

Door een bijzondere groep van 30 personen uit te kiezen voor de challenge liggen er mogelijkheden voor een social media campagne en free publicity om de eigen horecazaak in de spotlight te zetten. Zo is het dubbel feest. Denk aan een kinderdagverblijf, een zorginstelling, noem maar op. Verderop lees je meer over leuke prijzen.

Wat heb ik nodig?

  • Een gedreven medewerker die razendsnel goede softijsjes kan tappen
  • Een goed afgestelde softijsmachine
  • Een groep klanten (familie, vrienden, schoolklassen, kinderdagverblijf), want voedselverspilling is een no go
  • Voldoende ijsmix voor 30 kwaliteitsijsjes
  • Stopwatch
  • Mobiele telefoon voor het maken van de one-take-video
softijs challenge

Icetech Softijschallenge

Vanaf 10 februari 2022 gaat de Icetech Softijschallenge van start. Omdat we 30 jaar bestaan is het de challenge om in zo kort mogelijke tijd 30 kwaliteitsijsjes te tappen. Zo simpel is het!

Maak van jouw challenge een video (in 1x opgenomen) en klok je tijd. Deel deze video op Facebook met hashtag #icetech30challenge.

De komende weken deelt Douwe Müller, eigenaar van Icetech en een echte technische machinekenner, regelmatig tips en tricks, bijvoorbeeld om de machine optimaal in te stellen, hoe je jouw machine schoon houdt en welke instellingen je allemaal kunt vinden in het menu. Houd dus ook deze website en de Facebook pagina van Icetech in de gaten.

Wat kun je winnen?

Elke deelnemer ontvangt een ijsstandaard met inscriptie. Zo kun je het komende seizoen je ijsjes gemakkelijk serveren. Daarnaast zijn er prijzen voor de drie snelste deelnemers. Daarbij moeten de ijsjes uiteraard voldoen aan de kwaliteitseisen, moet de video duidelijk in 1 take zijn opgenomen en de eindtijd zichtbaar zijn.

De eerste prijs:

Tap jij als snelste 30 kwaliteitsijsjes en heb je jouw video gedeeld op Facebook met #icetech30challenge, dan win je een waardecheque van € 1.500,00 te besteden bij Icetech voor een nieuwe machine, ijsmix of onderhoud.

De tweede prijs:

De tweede prijs is een gratis proefabonnement Icecare voor professionele schoonmaak van uw ijsmachine t.w.v. € 750,00. Inclusief visuele controle van de machine en een onderhoudsadvies, exclusief kleine onderdelen en onderhoud.

De derde prijs:

De derde prijswinnaar wint Njoy ijsmix poeder of vloeibaar t.w.v. € 400,00.

Kennismaken met Icetech? Boek een demo!

Al 30 jaar is Icetech partner voor apparatuur in de horeca. Wilt u meer weten over de Gel Matic lijn, speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse horeca of heeft u een andere vraag over horeca apparatuur? Neemt u contact op met Douwe Muller. Hij maakt graag een afspraak om u te adviseren.

Video's met tips voor jouw ijsmachines

Er komt heel wat kijken bij het tappen van een kwaliteitsijsje. Om je te helpen delen we de komende maanden verschillende video’s waarin we uitleg geven over de techniek, de instellingen van de machine en slimme tips. Deze video’s vind je hieronder, maar delen we ook op onze Facebookpagina.