IceCare: uw ijsmachine het hele seizoen in topconditie

Uw ijsmachine wilt u het hele seizoen startklaar hebben staan. Daarvoor is service en onderhoud nodig. Maar om uw ijsmachine en uw product in topconditie te houden is regelmatig reinigen onmisbaar. Met het IceCare reinigingscontract bent u er zeker van dat uw ijsmachine altijd klaar staat voor het perfecte ijsje en houdt u uw ijsmachine seizoen na seizoen in topconditie.

Waarom kiezen voor IceCare voor uw softijsmachine?

Iedere 6 weken moet uw softijsmachine grondig gereinigd worden. Dat is secuur en belangrijk werk.Gebrek aan tijd en kennis zorgt er in de praktijk voor dat softijsmachines niet of onzorgvuldig gereinigd worden. Daarom biedt Icetech klanten met een softijsmachine of combimachine IceCare aan. Met een IceCare reinigingscontract bent u er zeker van dat uw ijsmachine elke 6 weken grondig wordt gereinigd door een HACCP gecertificeerde reinigingsspecialist. Met gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen, zodat u probleemloos kunt blijven draaien en uw machine in topconditie blijft.

Houd uw ijsmachine in topconditie met IceCare van Icetech

IceCare garandeert niet alleen de hygiene, het zorgt er ook voor dat uw softijsmachine of combimachine het hele seizoen door in topconditie is.

Kleine veranderingen in de ijsmachine of symptomen van slijtage worden in een vroeg stadium opgemerkt en aangepakt. Valt tijdens de reinigingsbeurt iets op waarvoor een monteur nodig is? Dan kan dit direct ingepland worden. Slijtagegevoelige onderdelen worden conform de daarvoor geldende intervallen tijdig vervangen. Denk bijvoorbeeld aan o-ringen en schrapers. Zo voorkomt u met IceCare stilstand door storing en verhoogt u de levensduur van uw ijsmachine. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de laatste reinigingsbeurt te combineren met onderhoud.

Zonder enige omkijken zorgen wij voor een hygiënisch gereinigde machine volgens de regels van de HACCP en heeft u zekerheid over de juiste reinigingsmiddelen. 

Profiteer deze zomer van korting op uw IceCare schoonmaakbeurten

Sluit u tussen 1 april en 31 augustus 2021 een IceCare reinigingscontract af voor minimaal 3 jaar? Dan profiteert u van 10% op de schoonmaakbeurten. Sluit daarom nu uw contract af en plan uw reinigingsmomenten in, zodat u voor dit seizoen al zeker bent van een ijsmachine in topconditie.

Voor elke schoonmaakbeurt die binnen het IceCare contract wordt ingepland en uitgevoerd krijgt u 10% korting op het standaardtarief. Deze korting geldt niet voor onderhoud of onderdelen. Meer weten over deze Zomeractie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en de voorwaarden.

Tulpen actie Icetech