IceCare: uw ijsmachine het hele seizoen in topconditie

Uw ijsmachine wilt u het hele seizoen startklaar hebben staan. Daarvoor is service en onderhoud nodig. Maar om uw ijsmachine en uw product in topconditie te houden is regelmatig reinigen onmisbaar. Met het IceCare reinigingscontract bent u er zeker van dat uw ijsmachine altijd klaar staat voor het perfecte ijsje en houdt u uw ijsmachine seizoen na seizoen in topconditie.

Waarom kiezen voor IceCare voor uw softijsmachine?

Iedere 6 weken moet uw softijsmachine grondig gereinigd worden. Dat is secuur en belangrijk werk.Gebrek aan tijd en kennis zorgt er in de praktijk voor dat softijsmachines niet of onzorgvuldig gereinigd worden. Daarom biedt Icetech klanten met een softijsmachine of combimachine IceCare aan. Met een IceCare reinigingscontract bent u er zeker van dat uw ijsmachine elke 6 weken grondig wordt gereinigd door een HACCP gecertificeerde reinigingsspecialist. Met gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen, zodat u probleemloos kunt blijven draaien en uw machine in topconditie blijft.

Houd uw ijsmachine in topconditie met IceCare van Icetech

IceCare garandeert niet alleen de hygiene, het zorgt er ook voor dat uw softijsmachine of combimachine het hele seizoen door in topconditie is.

Kleine veranderingen in de ijsmachine of symptomen van slijtage worden in een vroeg stadium opgemerkt en aangepakt. Valt tijdens de reinigingsbeurt iets op waarvoor een monteur nodig is? Dan kan dit direct ingepland worden. Slijtagegevoelige onderdelen worden conform de daarvoor geldende intervallen tijdig vervangen. Denk bijvoorbeeld aan o-ringen en schrapers. Zo voorkomt u met IceCare stilstand door storing en verhoogt u de levensduur van uw ijsmachine. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de laatste reinigingsbeurt te combineren met onderhoud.

Zonder enige omkijken zorgen wij voor een hygiënisch gereinigde machine volgens de regels van de HACCP en heeft u zekerheid over de juiste reinigingsmiddelen.