Softijsmachines en combimachines voor de Nederlandse horeca

Icetech biedt een complete lijn softijsmachines en combimachines voor softijs en milkshakes in verschillende smaken. We hebben veel ervaring met cafetaria, snackbars en andere verkooppunten van ijs. De techniek van Gel Matic en de ervaring van Icetech zijn nu benut voor een lijn softijsmachines en combimachines. Speciaal voor de Nederlandse horeca.

Gel Matic is een Italiaans topmerk voor ijsmachines met verkooppunten over de hele wereld. Voor de Nederlandse markt is er een unieke serie gebouwd, speciaal afgestemd op dat wat de Nederlandse horeca nodig heeft om volop softijs en milkshake te kunnen verkopen.

Altijd een passende softijsmachine of combimachine voor uw zaak

Onze lijn bestaat uit softijsmachines en combimachines voor softijs en milkshakes. U kunt dus kiezen of u alleen softijs of zowel softijs als milkshake wilt verkopen. Daarnaast bestaat de lijn uit drie series ijsmachines met ideale capaciteiten voor de Nederlandse markt:

  • De B-serie heeft een 1,7 liter cilinder
  • De M serie een 2,6 liter cilinder
  • De H serie heeft een 3,5 liter cilinder. 

De lijn biedt ook de mogelijkheid om te kiezen tussen een 1 kraans, 3 kraans of 5 kraans machine.

Ons topmodel Combi 1, goed voor 500 softijsjes en 50 milkshakes

De COMBI 1 machine is speciaal ontwikkeld voor een zaak die softijs en milkshake wil verkopen.
Er is hier gekozen voor een 3,5 liter cilinder waardoor er ongeveer 35 kg softijs per uur (500 ijsjes van 70 gram) en met gemak kunnen er 40 tot 50 milkshakes in de piekuren kunnen worden getapt. De lange, dunne cilinder waarborgt de consistente kwaliteit en homogeen product.

De COMBI 2 is ontwikkeld voor die zaken waarbij er een zeer hoge vraag is naar softijs en milkshake. 
Deze machine kan het aan om milkshake na milkshake te tappen.
Met deze machine staat er continu 8 liter milkshake klaar voor uitgifte.
Voor de softijs kunt u kiezen voor de uitvoering van de M serie 2,6 liter of de H serie 3,5 liter.

Wilt u naast softijs en milkshake ook ambachtelijk ijs verkopen?

Naast softijsmachines en combimachines voor softijs en milkshake levert Icetech ook ijsbereiders voor ambachtelijk ijs, koelvitrines en ijsvitrines. Daarnaast beschikt Icetech over een vakkundig team voor service en onderhoud aan uw koeltechnisch apparatuur. Neemt u contact met ons op voor advies op maat.