Over ons

Al ruim 25 jaar is Icetech dé koeltechnische partner voor de Noord-Nederlandse horeca. Voor softijsmachines, milkshakemachines en ijsbereiders van Italiaanse topmerken tot en met service, onderhoud en reiniging conform HACCP. Wat maakt Icetech uniek?

Kennis van de horeca en koeltechniek. We kennen de kneepjes van het vak door en door en gebruiken dat om de beste oplossing voor u te bieden. Nieuwe concepten, machines en oplossingen denken we tot in detail uit met uw situatie scherp voor ogen. Deze houding ligt ook aan de basis van het assortiment van Icetech. Wat u ook koopt of least, wij kijken altijd naar de toekomst. Hierdoor bent u met uw investering direct klaar voor de komende jaren met als bonus dat wij 24/7 service en onderhoud leveren. 

 

Meer dan 25 jaar ervaring

Met Icetech bent u verzekerd van jarenlange kennis en ervaring in de horeca. Dat is terug te zien in onze Gel Matic lijn. Speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse horeca.

Koeltechniek voor horeca

Koeltechniek voor de horeca is een vak apart. Niet alleen door de techniek. Onze specialisten adviseren ook in inrichting, hygiene en veiligheid. Daar heeft u vervolgens elke dag voordeel van!

Verkoop, service en onderhoud

Icetech is niet alleen uw partner voor koop of lease van nieuwe apparatuur en occasions. Onze Technische Dienst voert ook service en onderhoud uit aan koeltechnische apparatuur.

Uw contactpersoon: Douwe Müller

Stellen wij de vraag “Wat maakt Icetech uniek?” aan onze klanten, dan zeggen ze: het contact met Douwe. Douwe Müller is voor ieder project uw directe aanspreekpunt. Met een passie voor techniek en oog voor rendement stelt Douwe de juiste vragen op het juiste moment en zorgt hij voor een oplossing die uw verwachting overtreft. Een prettige werkruimte afgestemd op uw wensen; de beste machines voor uw zaak; de totale inrichting van uw ijssalon: u kunt rekenen op de kennis en ervaring van Douwe.