Vacatures Icetech

Ben je op zoek naar een dynamische baan op het snijvlak van techniek en horeca? Icetech is voor cafetaria, restaurants, pretparken, en ijssalons de partner voor koeltechniek, service en onderhoud. Hieronder vind je de actuele vacatures. Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan direct!

“Twee softijsjes en een milkshake graag”. Achter die bestelling gaat de wereld van Icetech schuil: de wereld van verkoop en installatie, onderhoud en reiniging van softijs- en milkshakemachines. Want er komt nogal wat kijken bij het tappen van het perfecte softijsje. Voor jou mogen anderen de techniek doen, maar het commerciële stuk…dat is jou verhaal!

Voor ons team zijn wij op zoek naar een:

Commerciële binnendienst (16 uur per week)

Over de functie

Als commerciële binnendienst vervul je een belangrijke rol in ons team. Je beheert o.a. de planning voor de technische dienst, verstuurt onderdelen die door onze klanten worden besteld en helpt mee bij beurzen. Daarnaast plan je afspraken in voor verkoopgesprekken, bel je leads na en beheer je de offertes. Over dat je deze zaken ordelijk bijhoudt in onze systemen hoeven we je niet veel uit te leggen; dat is voor jou vanzelfsprekend.

Over jou

Je voelt je helemaal op je plek in een team waar prettig wordt samengewerkt en het commerciële proces, dat kunnen we met een gerust hart aan jou overlaten. Je staat stevig in je schoenen en houdt ervan om gestructureerd te werken. Je durft suggesties te geven en deadlines te bewaken. Microsoft Excel beheers je uitstekend.

Wat kun je van ons verwachten?

Als je komt werken bij Icetech, dan combineer je horeca en techniek in je werk. Je werkt met Italiaanse topmerken en komt in een ‘klein maar fijn’ team terecht. Al ruim 30 jaar zijn wij de koeltechnische partner voor de Nederlandse horeca. We leveren onder andere softijsmachines, ijsvitrines en ijsbereiders voor ambachtelijk schepijs van bekende topmerken. Ook verzorgen we service, onderhoud en reiniging conform HACCP.

Nieuwsgierig of deze baan bij jou past?

Voor meer informatie of een oriëntatiegesprek neem je contact op met Icetech via 088 4238324. Past deze baan bij jou? Stuur jouw korte motivatie en cv naar info@icetech.nl. We maken graag een afspraak met je!

Een lekkere milkshake of een verfrissend softijsje, dat is echt even genieten. Daarom verzorgen wij van Icetech het onderhoud en de reiniging van Italiaanse ijsmachines bij horeca-locaties in heel Nederland. Voor de regio Midden-Nederland zijn wij op zoek naar een collega die ons team komt versterken.

Servicemedewerker buitendienst (m/v)

Icetech BV te Balk is een groeiend bedrijf en houdt zich bezig met de verkoop en installatie, onderhoud en reiniging van softijs- en milkshakemachines.

Wat houdt jouw nieuwe baan in

Als Servicemedewerker buitendienst bezoek je horeca-locaties waar onze ijsmachines staan. Dat kunnen pretparken, cafetaria of ziekenhuizen zijn. Je krijgt een auto van de zaak en uiteraard ook alle gereedschappen, reinigingsmiddelen en vervangende onderdelen mee. Afhankelijk van de vraag van de klant reinig je de machine conform HACCP of voer je reparaties en onderhoud uit.

Wat vragen wij van jou?

Natuurlijk gaan we je opleiden en ondersteunen we je om een succes te maken van jouw werk op locatie. Dat is logisch. Affiniteit met (koel)techniek en/of specialistische schoonmaak gaan je zeker helpen en zien we als een pré. Verder ben je een aanpakker met oog voor detail. Je verzorgt je eigen administratie en kunt goed zelfstandig werken.

Het is belangrijk voor deze functie dat:

  • Je beschikt over rijbewijs B
  • Je communicatief sterk bent
  • Je flexibel inzetbaar bent
  • Je hygiëne bewust bent

Klaske, reinigingsspecialist in Noord-Nederland, over haar werk:

“Ik ben nu ruim een jaar werkzaam als reinigingsspecialist bij Icetech en zit helemaal op mijn plek. Ik heb eerder gewerkt als schoonmaker en deze functie sprak me aan. Je gaat van locatie naar locatie en werkt aan prachtige machines. Je bent echt een deel van het team en samen zorgen we ervoor dat iedereen kan genieten van een lekker softijsje of milkshake.”

Nieuwsgierig of deze baan bij jou past?

Voor meer informatie of een oriëntatiegesprek neem je contact op met Icetech via 088 4238324. Past deze baan bij jou? Stuur jouw korte motivatie en cv naar info@icetech.nl. We maken graag een afspraak met je!
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.  

Je stapt in de auto, zet je favoriete muziekje op en toets het eerste adres in de navigatie. Op naar een horecalocatie waar dagelijks honderden softijsjes en milkshakes worden verkocht. Jij bent onderweg om de noodzakelijke reiniging te doen aan de softijsmachine, zodat de machine in topconditie blijft. Daarna door naar nog drie adressen. Dit wordt een leuke, afwisselende dag!

Heb jij passie voor reinigen en heb je technisch inzicht? Dan ben jij misschien dé nieuwe collega die we zoeken. Wij zijn op zoek naar een:

IJsmachine reinigingsspecialist(e)

Wat ga je doen?

Na een interne opleiding ga je aan de slag bij onze klanten op locatie om hun ijs/milkshake machine te reinigen volgens de HACCP-richtlijnen. Tijdens het reinigen check je de kwaliteit van de o-ringen en naderhand zorg je dat de machine weer klaar is voor gebruik.

Wat wij van jou verwachten.

Je bent een aanpakker met oog voor detail. Je verzorgt je eigen administratie en werkt zelfstandig. Je krijgt een auto en telefoon van de zaak. Verder is het belangrijk voor deze functie dat je beschikt over:

  • Rijbewijs B
  • Communicatieve vaardigheden (omgang klant)
  • Flexibel inzetbaar
  • Hygiëne bewust

Technisch inzicht is een pre

Wat kun je van ons verwachten?

Voordat je aan de slag gaat, geven wij je een interne opleiding zodat je de kneepjes van het vak leert. Het betreft een flexibel contract, voor ongeveer 3 dagen per week.

  • Auto en telefoon van de zaak
  • Salaris, in overeenstemming met de functie en je ervaring
  • Prima secundaire arbeidsomstandigheden
  • Een goed samenwerkend team
  • Vlakke bedrijfsstructuur met open cultuur
  • Ruime zelfstandigheid in de uitoefening van de functie

Direct solliciteren

Icetech BV te Balk is een groeiend bedrijf en houdt zich bezig met de verkoop en installatie, onderhoud en reiniging van softijs- en milkshakemachines.

Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar service@icetech.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.